السبت، 2 مايو 2020

طريقة عمل بسكويت الجوزية (عين الجمل) Walnut Cookies

بسكويت الجوزية الهش واللذيذ

المقادير: 
  • 2 بيض
  • رشة ملح
  • 1 كوب نشا
  • 1 كوب سكر بودرة
  • 3 أكواب طحين
  • 200 غ زبدة 
  • 1/2 ملعقة صغيرة بيكنغ باودر 
  • 1/4 ملعقة صغيرة فانيلا
الطريقة:

  1. نضع الفانيلا على البيض.
  2. نضع نشا وبيكنغ باودر وملح على الطحين.
  3. في العجانة نخلط الزبدة والسكر.
  4. نضيف البيض بالتدريج.
  5. ثم نضيف خليط الطحين بالتدريج.
  6. نكور العجين ونضعه في ماكينة الجوزية إلى أن يتحمر.
  7. نضع البسكويت جانبا إلى أن يبرد.
  8. نحشي بسكويت بالتوفي أو المربى أو النوتيلا أو لوتس.
  9. نغلق كل قطعتين مع بعض. 
صحة وعافية 




  Walnut Cookies Recipe

Ingredients:

2 Eggs
Pinch of Salt
1 Cup of Corn Starch
1 Cup of Icing Sugar
3 Cups of Flour
200 g Butter
1/2 TSP Baking Powder
1/4 TSP Vanilla

Directions:

1. Put the vanilla on the egg.
2. Put the corn starch, baking powder, and salt on the flour.
3. Mix the butter with icing sugar.
4. Add the eggs slowly.
5. Add the flour slowly. 
6. Shape the dough into small balls. 
7. Put the balls in the walnut cookie maker. 
8. When the biscuits become golden brown, remove it from the walnut cookie maker. 
9. Leave the biscuits on aside to cool.
10. fill each biscuit with caramel sauce, nutalla, jam, or lotus. 
11. close each two biscuits together to shape walnut. 
Serve it with love.  









ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق