المقادير:
- 500 جرام طحين رقم 2
- 1/4 ملعقة ملح
- ثلاث أكواب ونصف ماء
الطريقة:
- نخلط الطحين مع الملح.
- نضيف الماء بالتدريج ونخلط إلى أن تمتزج المكونات وتكون عجينة شبه سائلة.
- نترك العجينة لترتاح لمدة لا تقل عن 20 دقيقة.
- نسخن التاوة لمدة اربع دقائق.
- نفرد العجين على التاوة ونتركها إلى أن تجف قليلا ثم نزيل العجين الزائد.
- بعد أن يجف العجين تماما ويحمر نرفعه عن التاوة ويقدم.
- أو نضيف الجبن السائل أو النوتيلا أو البيض (اختياري) على الخبز وهو على التاوة ثم يقدم وبالعافية.
Ingredients:
- 500g wheat flour
- 1/4 TSP Salt
- 3 1/2 Cup Water
Directions:
- Put the flour in a bowl.
- Mix the salt with flour gently.
- Slowly add water.
- Mix them for 2-3 minutes to make smooth wet dough.
- Cover the bowl and leave it for at least 20 minutes.
- Heat the pan (Tawa) for 4 minutes.
- Spread the dough gently on the pan.
- Let it dry a little, then remove the excess dough.
- After the dough has completely dried and browned, remove it from the pan and serve.
- Or you can add Nutella, egg, cream cheese (optional) to the bread while it is on the pan.
- Fold it into halves.
- Server it with love.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق