السبت، 21 ديسمبر 2019

طريقة عمل خبز رقاق How to Make Regag Bread




المقادير: 
  • 500 جرام طحين رقم 2
  • 1/4 ملعقة ملح
  • ثلاث أكواب ونصف ماء
الطريقة: 
  1. نخلط الطحين مع الملح.
  2. نضيف الماء بالتدريج ونخلط إلى أن تمتزج المكونات وتكون عجينة شبه سائلة. 
  3. نترك العجينة لترتاح لمدة لا تقل عن 20 دقيقة. 
  4. نسخن التاوة لمدة اربع دقائق. 
  5. نفرد العجين على التاوة ونتركها إلى أن تجف قليلا ثم نزيل العجين الزائد.
  6. بعد أن يجف العجين تماما ويحمر نرفعه عن التاوة ويقدم.
  7. أو نضيف الجبن السائل أو النوتيلا أو البيض (اختياري) على الخبز وهو على التاوة ثم يقدم وبالعافية. 


Ingredients: 
  • 500g wheat flour
  • 1/4 TSP Salt 
  • 3 1/2 Cup Water 
Directions: 
  1. Put the flour in a bowl.
  2. Mix the salt with flour gently. 
  3. Slowly add water.
  4. Mix them for 2-3 minutes to make smooth wet dough.
  5. Cover the bowl and leave it for at least 20 minutes.
  6. Heat the pan (Tawa) for 4 minutes. 
  7. Spread the dough gently on the pan. 
  8. Let it dry a little, then remove the excess dough. 
  9. After the dough has completely dried and browned, remove it from the pan and serve. 
  10. Or you can add Nutella, egg, cream cheese (optional) to the bread while it is on the pan. 
  11. Fold it into halves. 
  12. Server it with love. 


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق